motor valley events

Motor Valley Events is een inititatief van Corsa Media, KvK. Den Haag 27325096

De inschrijving voor de Mille Miglia reis 2020
is geopend!


met de
klassiekerreis

Mille Miglia reis 2020

De
Mille Miglia 2020 vindt plaats van
woensdag 13 tot en met zaterdag 16 mei.

Motor Valley Events biedt ook in 2020 weer de mogelijkheid de Mille Miglia van heel dichtbij mee te maken: vijf dagen vol topklassiekers, rijden over schitterende wegen en een bijzondere sfeer, dat is de Mille Miglia-reis van Motor Valley Events!

U verblijft tijdens onze reizen in uitstekende hotels in de regio's Brescia, Rimini, Toscane en Parma / Modena en u volgt in uw eigen auto(!) letterlijk het spoor van de Mille Miglia. En: aan de inwendige mens wordt  vanzelfsprekend ruim aandacht besteed in lokale restaurants.

Gran Premio Nuvolari 2020


Behalve de Mille Miglia telt Italië nog een top- evenement qua klassieke autosport: de
Gran Premio Nuvolari in september. In 2020 vindt de 30e Gran Premio Nuvolari plaats van donderdag 17 tot en met zondag 20 september. Motor Valley Events organiseert daarom een najaarsreis naar dit topspektakel van woensdag 16 tot en met zondag 20 september.

Met (zeer) smalle weggetjes en strakke regula- rityproeven is de
Gran Premio Nuvolari beslist geen toertocht maar een serieuze rit. De start is op vrijdag in Mantua en van daar gaat het door de Apennijnen, Toscane, Umbrië en de Marche naar Rimini, waarna de karavaan zondag terugrijdt naar Mantua door de Po-vlakte. Al met al een zeer aantrekkelijke rit over totaal andere weggetjes dan de Mille Miglia. Maar: met ruim 300 deelnemende klassiekers uit de periode van 1925 tot 1972 is de Gran Premio Nuvolari net zo'n walhalla voor autoliefhebbers als de Mille Miglia!

Wij garanderen een ontspannen sfeer, ruimte voor fans, etappes die niet te gek lang zijn, een prachtige omgeving en uitstekende hotels
.

Programma Mille Miglia reis 2020

Beleef de
 
Mille Miglia
en de
Gran Premio Nuvolari
van heel dichtbij!

Ga mee

next

van uw leven!

Klik hier voor een indruk van de Mille Miglia 2012

Klik hier voor een indruk van de Mille Miglia 2014

Programma Nuvolari reis 2020

next

Wat is de Gran Premio Nuvolari?

next

Klik hier voor een indruk van de Mille Miglia 2017

Klik hier voor een indruk van de Mille Miglia 2018